A niche és a luxus találkozása - LINDA FARROW LUXE


A niche divat népszerűsége elsősorban annak köszönhető, hogy mindig lesz egy olyan vásárlói réteg, aki különlegességre, exkluzivitásra vágyik, a tömegtermelés áruival szemben előnyben részesíti az egyedi módon, értékes alapanyagokból készült termékeket. Ezek a műalkotások az önkifejezés eszközei, teljes alkotói szabadsággal készülnek.

Emellett a niche-luxus világa rengeteg felfedezni valót, különlegest, a szokatlan megismerésének a lehetőségét is jelenti, ami a divathoz értő és azokért rajongó nők és férfiak számára folyamatosan új, izgalmas élményekkel kecsegtet.

Mi a határ? Létezik-e határ egyáltalán? Linda Farrow gondoskodott róla, hogy ne legyen, ugyanis létrehozta a Linda Farrow Univers of Luxury-t, egy napszemüveg tervező-készítő birodalmat. Melyben úgy ötvöződik a ritkaság és a luxus, hogy valódi igényt ébreszt bennünk. Az előretekintő futurisztikusat és retro vintázst folyamatosan saját stílusokkal keverve, egy "in-house team" dolgozik együtt a világ neves tervezőivel: Erdem Moralioglu, Phillip Lim, Oscar de La Renta, The Row (Olsen ikrek), Yazbukey, Markus Lupfer, Dries Van Noten, Jeremy Scott, Matthew Williamson... A LINDA FARROW LUXE fantáziavilágban már szintet lépünk, csak a divathoz értő, tehetősebb közönség tud otthonosan mozogni benne. Soha nem látott aranybevonatok fehér, sárga, pink árnyalatban, 18 karátos aranytükrös lencsék, átlátszó fényes acetátok, oversized fúrt lencsés aranyaviátorok pompáznak a kollekcióban.

LF 2014 kampány - Irina Shayk

 

Irina Shayk szenzációs választás volt a Linda Farrow Luxe 2014 kampányhoz, a LF brandet és saját karrierjét is valorizálta vele. Nekünk nincs is más dolgunk, mint kiválasztani a hozzánk illő darabot, hogy mi is ilyen kellemesen kikapcsolódhassunk mint Irina.

 

 Kendall Jenner, Beverly Hills-LFL307 napszemüvegben

 

LFL 398 arany napszemüveg a japán Vogue magazin editorialjában

 

LFL307
Linda Farrow Luxe 18K aranybevonatos tükröslencsés aviátor luxusnapszemüveg
LFL398 
Linda Farrow Luxe 18K aranybevonatos tükröslencsés aviátor luxusnapszemüveg