2020 Napszemüveg trendjei - Ajánló


AMELIA napszemüveg Linda Farrow-tól
Egy óriási arany színű vintázs  szemcsi, enyhén árnyalt ombrés lencsével remek kiegészítőként szolgált egy "bézik" poló farmer kombinációhoz. Több mint egy évtizede volt a szekrényben és azóta is méltó befektetésnek bizonyult. Hosszú brunchokon vett részt, végtelen órákat töltött az aranyló napfény alatt a világ jónéhány festői tájékán... Ugyanaz a pár, egy emberöltővel ezelőtt, megbízható megoldás volt a kínzó napokra is, amiket álmatlan éjszakák követtek. Annak ellenére, hogy nem arra szántuk: meghatározó eleme lett az életünknek egy napszemüveg, valahogy öntudatlanul is azzá vált.
Új mikró szemüvegek érkeztek Alessandra Rich tervezőtől
Könnyű azt mondani a szemüveg csak egy utógondolat. Az, egyeseknek csak valami ami nélkül meglehet lenni. Bár ez bizonyosan igaz, a szemüveg ugyanakkor az utolsó érintés, amely megkülönbözteti a ruha együttest és annak viselőjét.         A kitűnően megbízható szemüveggel való kapcsolat évtizedekig tart, és elkíséri viselőjét az élet különböző szakaszaiban. Nem kell csodának történnie, hogy megfogadjuk ennek a jól öltözött körnek a tanácsait
(divattervezők, sztárok, zenészek, topmodelek, first ladyk, influenszerek) milyen szemüvegekbe érdemes beruházni. Mivel az ígéretes napsütéses napok gyorsan közelednek,érdemes megfontolni ezeknek az elegáns napszemüvegeknek a hozzáadását a tavaszi/nyári ruhatárunkhoz. Lássuk 2020 Napszemüveg trendjei milyen irányt mutatnak.
 
Bella és azvAlessandra Rich láncos napszemüveg AR3C1
Társítva a  divatot és a funkciót, a legmodernebb napszemüveg védi a szemet az elemektől, miközben kiemeli ízlését, megjelenését. A túlméretes pajzskeretektől a mikroszkopikus lencsékig és minden köztes résztől kezdve nincs hiány a figyelemfelkeltő, trend-stílusokból ebben a szezonban.
Tudd meg mi dominál a kifutón,a kiállításokon és mi  keltette fel a divatkereskedők érdeklődését, olvasd és fedezd fel a legforróbb napszemüveg stílusokat blogunkban.
Légy kocka 
 Saint Laurent, Chanel, Balmain és  Dior kifutóin a túlméretezett téglalap alakú keretek kiemelkedő jelentőségűek voltak. A könnyedén elegáns megjelenés tökéletes kiegészítőjeként,semleges színárnyalatokkal és díszített verziókkal jelentek meg. A nagy kocka főszereplő 2020 Napszemüveg trendjeiben.
 
 
Linda Farrow DARE
Soha ne becsülj le egy vanília extra large keretet!
 
A nyár egyik meghatározó darabja,szerezz be te is egyet ebből a klasszikus túlméretezett keretből,hogy kiemelj bármely könnyed, világos lenge öltözéket.
A Dita Telemaker nagy kocka mégis íves cica vonala van
Macska szemüvegkeretek
A fiatalság széruma és a facelift hatású keret ami ma már alapdarbnak számít. A kortárs klasszikus, frissítsd fel a cateye szemüveg kollekciódat ebben a szezonban az új formákkal. A kristály- és gyöngykeretektől a színes és az ombre lencsékig egy új írányt adnak az ismét előtérbe került ikonikus cat eye formának,az egyik legmenőbb kiegészítőként szolgál ebben a szezonban.Szerezz be te is egyet hogy egy feltünő eleme legyen bármely öltözékednek. Adj egy ultra nőies vonalat bármely öltözékedhez, ezzel a sötét nyújtott vonalú kerettel.
Saint Laurent újragondolt cica formája SL215 GRACE 
Kristály láz
A Celine ház tervezői gondoltak azokra akik már szeretnének ragyogni, persze csak a kereteik peremén és ott is enyhén. Kollekcióin nem változtat, letisztultsága kiszámítható minden évben. A kis rózsaszín apró kristályokat megbocsátjuk nekik hiszen csak drágább darabokat kreált, a díszítettek nem limitáltak, az egy sor swarowski Celine árban 100-100 Euro pluszt jelent.
 
Szerelmes szívek
A  Balenciaga és a Saint Laurent tervezőktől kezdve, te is beleszerethetsz a szemüvegipar egyik kedvenc napszemüveg trendjébe, ebben a szezonban,a kifutók tele voltak velük. Ez a stílus, amelyet már a közösségi média befolyásolói is kedvelnek, minden bizonnyal felhívja az Instagram követőid figyelmét. Fektess be te is egy ultra-nőies szemüvegbe, amely ebben a szezonban mindenütt jelen van: a szívecske formájú napszemüvegbe!
Lolita is ebben csábított
 
Micro Vision
 A Balenciaga és Fendi, valamint a Prada és Saint Laurent kifutóin való dominanciájától kezdve, nem titok, hogy a Mátrix film ihlette trend nem mutat lelassulási jeleket. A stílus 2019 tavaszán történő emelkedésével az apró napszemüveg sziluett megragadta a férfi és női ruházat tervezőinek szívét is. Gyakran a divatos hírességek arcán láthatóak,ez által az utcai stílus kedvencévé vált.Szerezd meg ezeket a napszemüvegeket, hogy egy kicsi, de stílusos megjelenést nyújtson neked ebben a szezonban.
 Linda Farrow mikró ultra skinny-jei
Monokróm mánia
Dobd fel a mindennapi megjelenésed ezekkel a rikító színárnyalatokkal. Színkordinált keretekkel és lencsékkel ez a napszemüveg sziluett is uralta a kifutókat a tavaszi szezonban. A milleniálok kedvence, ez a monokróm stílus tökéletesen passzol minden öltözékhez és a Balenciaga sneaker-ek méltó kiegészítője.
 
Marfa színbomba Attico-tól 
Napellenző pajzsok 
A tavasz kulcsfontosságú sziluettje: ezek az árnyékolt keretek elárasztottak a szezon kifutóit, és jelenleg a divatvásárlók körében is kedveltek.Próbáld ki ezt a trendet az extra szemvédelem érdekében, és hogy adj egy kis pluszt  a stílusodhoz.
Próbálj ki több trendet ezzel a kiegészítővel.Szerezz be te is egy szemrevaló pajzskereteket, hogy bármilyen megjelenést feldobhass vele.
A shield - pajzs lencsék évek óta kedveltek 
(A felhasznált fotók jogvédettek.
Forrás: Forbes
Az összes szemüveg megtalálható készletünkön vagy előrendelhetőek webshopunkon.)