A DITA SEQUOIA - SIERRA NEVADA LENYŰGÖZŐ FENYVESEI


DITA SEQUOIA

NAPSZEMÜVEG ÉS OPTIKAI SZEMÜVEG

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Minden mestermű mögött ott van az alkotó/szerző és az inspiráció, legyen az egy festmény vagy egy dallam, így van ez, ha ez egy kézzelfogható használati tárgy. Leginkább ha ez egy DITA szemüveg, hiszen minden kicsi DITA-nak igen fenkölt neve van. Mindíg kivétel nélkül az egy jelenség, egy természeti szépség, egy érzelem, egy korszak, egy élő legenda, egy tulajdonság, vagy egy szépséges kismadár.

Esetünkben a DITA SEQUOIA elnevezést az alapítók- a sierra nevadai Sequoia Nemzeti Park mamutfenyőitől kölcsönözték, egészen pontosan arról a pillanatról amikor gyerekkorukban ezt a lenyűgöző teremtményt meglátták. Azt a tökéletes tartósságot és masszívitást akarták ezzel a névvel kifejezni, ami ezeket a fákat övezi.

 

A SEQUOIA FENYVES- A VILÁG LEGNAGYOBB ÉLŐ FÁI

Nos maga a DITA SEQUOIA elnevezés nagyon jól eltalálta a forma egydülállósságát. A DITA SEQUOIA szemüveg egy vastag lekerekített japán acetát keret/ matt fekete vagy fényes tengerészkék/ aranyozott gyémántforma csavarokkal, ami annyira szögletes, hogy azonnal a férfiak kedvence lett. Különlegessége, hogy még egy szögletes arcon is nagyon jól áll, még egy nőnek is, igen jól olvasod egy női arcon is, de ehhez meg kell találni a megfelelő szín öszzeállítást.

A transzparent szemüveg ma nagyon keresett modell

A matt fekete napszemüveg egy picit szokatlanul világos pioneer zöld lencsét kapott, Ebben az élénk lencsében annyira színessé válik a világ, hogy ez az a pillanat, amikor mellette döntünk. A DITA SEQUOIA stílusos és vonzó, ha egy tartós és klasszikus DITA keretre vagy napszemüvegre vágyunk.

Tengerészkék színben fényes sötétkék kerettel

A klassz DITA SEQUOIA optikai szemüvegkeret

Ajánljuk a DITA SEQUOIA optikai keretbe a monofokál és a  multifokális lencséket is.De a napszemüveget nem érdemes dioptriázni, mert akkor elvszítjük ezeket DITA által megálmodott, hihetetlen színes sík lencséket.

Matt fekete SEQUOIA pioneer zöld sík lencsékkel

 

A DITA SEQUOIA szemüveg és napszemüveg szemüvegbutikunkban készleten állandóan megtalálható!

(Forrás: dita.com)