AKONI EYEWEAR 2022.


AKONI - Luganótól Los Angelesig 
A nagyszerű dizájnak soha nem a figyelemfelkeltés a célja . Ez az oka annak, hogy az Akoni keretei elkerülik a szükségtelen logókat és monogramokat – lehetővé téve a szemnek, hogy ehelyett letisztult sziluettekre és a finoman kidolgozott részletekre összpontosítson, amelyeket hagyományosan a világ legszebb luxuskiegészítőin figyelhetünk meg.Van azonban egy apró finomítás, amely kiemelkedik: egy négyzetbe zárt tökéletes kör lenyűgöző grafikai szimbóluma. Az Akoni biztonságos szegecseinek tetejét díszítő, karcsú, minimális geometriai motívum ügyesen magába foglalja tervezőik elkötelezettségét az aranymetszés lenyűgöző és időtlen ereje iránt.

Az Akoni globális tervezőcsapata kiemelkedik a többiek közül,sok éves,sokrétű tapasztalatával és az esztétikai, ergonómiai és testreszabási lehetőségekkel kapcsolatos végtelen diszkurzus iránti elkötelezettségével. Tagjai között van napjaink két legelismertebb szemüvegtervezője – Jeff Solorio és John Juniper. A kilencvenes évek közepe óta a Solorio-Juniper dizájnpáros a kultikusan kedvelt, kiváló minőségű keretek lenyűgöző listája mögött álló erő.

A csapat másik tagja, Gaia Guerrera a divatszemüvegek terén szerzett innovatív tapasztalatait hozta magával. A tervezői tehetségeknek keveréke segít abban, hogy az Akoni keretei mindig kiemelkedjenek.Valódi mesterek tudásának, az időtlenségnek, valamint a legújabb anyagok és gyártási áttörések innovatív adaptációinak keverékének köszönhetően.

Az Akoni vásárlói megérdemlik azt a nyugalmat, amely abból fakad, hogy tudják hogy minden nap számíthatnak a szemüvegükre. Japán kézműves partnereikkel szorosan együttműködve az Akoni tervezői kidolgoztak egy innovatív zsanér- és csavarrendszert.

Az Akoni felismeri, hogy minden arc egyedi, és minden ügyfél igényei eltérőek – ezért állítható száraik lehetővé teszik az optikusok számára, hogy minden keretet pontosan úgy alakítsanak, hogy tökéletesen illeszkedjenek minden ügyfél arcához.