NUDE, VILÁGOS PASZTELL ÉS ÁTTETSZŐ SZEMÜVEGKERETEK 2021-BEN


Nincs is  jobb módja a stílusod gyors felfrissítésére, mint beszerezni egy trendi új  nude szemüvegkeretet...

Sok ember számára a szemüveg életük részét képezi. Szükségük van rájuk, hogy elvégezzék mindennapi tevékenységeiket. De csak azért, mert szükségszerűek,nem jelenti azt, hogy nem lehetnek vidámak, stílusosak és egyedülállóak.

A divatkedvelők szekrényének kötelező részét képezi, nem csoda, hogy a szemüvegek olyan népszerűek. Akár dioptriás lencsékkel, kék fényt blokkoló szemüvegként, akár csak divatkiegészítőként viseli őket, egy új modern, szemet gyönyörködtető szemüveg komolyan felfrissítheti megjelenését.

Ebben az évben több népszerű irányzat is visszatér. A geometrikus, a vékony, azoversized és a cateye fazon, jellegzetes részletekkel mind a férfiak és a nők számára is egyaránt elárasztják majd a közelgő szezont. Válassz átlátszó kereteket a finomabb megjelenés érdekében, vagy feltűnő színű,vastag,díszített keretet egy trend-setter külsőért!

*

Világos pasztell és áttetsző keretek

A tavalyi szemüvegstílusok egyike, amely ismét helyet kapott a szezon népszerű trendjei között (és miért is ne)egyértelműen az átlátszó keretek. Új színekkel kiegészítve mint a finom pasztell árnyalatok, például a világoskék, a rózsaszín, a zöld, az őszibarack és szürke.Egyedi megjelenései, mint a félig fém és a félig átlátszó,  nude és ombre keretek, még sok szezonon keresztül megtalálhatóak lesznek.

Egy tompított árnyalatot könnyebb összehangolni mindennapi ruhatárunkkal, ezért ez a pasztell rózsaszín keret egy tökéletes választás lehet. A ma divatos teddybear és bézs árnyalatokat, a khaki és off-white tört fehér váltotta fel, ami azt is jelenti, hogy ezek a színek ma már alapszínekké és keresettekké váltak.

LINDA FARROW LFL354

Előreláthatóan ez a ’poros’ rózsaszín lesz a következő semleges árnyalat, amely 2021-ben uralkodni fog. A nude - bőrszín finomítja az arcot és nem ad keretet hanem beolvad. Szenzációs választás azoknak akik az átlátszót nagyon "gyerekes" megoldásnak találták, mégis végre a sötét keretüket lecserélnék egy újabb divatosabbra.

LINDA FARROW LFL267

Ezek a népszerű szemüvegek gondtalan hangulatot kölcsönöznek,feldobják a szürke és semleges színű ruha összeállításokat. Annak érdekében azonban, hogy továbbra is rájuk szegeződjön a figyelem, mindenképpen érdemes világos színű ruhadarabokat választani.

Az idén fellelhető szivárvány színek között ez a meleg szín olyan lesz, mint egy friss lélegzetvétel. Adj hozzá egy jellegzetes keretet, és győződj meg róla, hogy nem hagynak figyelmen kívül, mikor belépsz a szobába.

 

 

 Válogass velünk  a niche luxus kollekciókból a Fehér Hajó utca 2-6. szám alatti üzletünkben.

*

 

There isn’t a better accessory to update your style as fast as a set of trendy, new pair of frames...

For many people, eyeglasses are a necessity in their life. They are needed to see and go about their daily activities.
But just because they’re a necessity, doesn’t mean they can’t be fun, stylish, and trendy.A must-have part of any fashion lover’s wardrobe, it’s no wonder spectacles are so popular. Whether you wear them with prescription lenses, as blue light blocking glasses or just as a fashion statement, a new pair of modern, eye-catching glasses can seriously give your look a refresh.

 

This season sees the comeback of several popular trends. Geometrical, slim and oversized, cat-eye, and distinctive details are all the rave this upcoming season for both men and women. Pick them with transparent frames for a more subtle look or with bold colored rims or embellishments for a trend-setter outfit.

*

Bright and translucent nude glasses
 
One of the eyewear styles from last year that has again made its place in the hot trends of the season (and why not) is the clear, transparent frames style. With added glamour of subtle pastel tints like light blue, pink, green, peach and grey, and unique designs like half metal and half-transparent, transparent glasses are here to stay for many more seasons.

A toned-down tint is easier to match with day-to-day outfits, so this pastel pink frame is a no-frills alternative.

LINDA FARROW LFL354 

 

This millennial, dusted pink nude is forecasted to be the next neutral hue to reign supreme throughout 2021.


LINDA FARROW LFL267
These popular eyeglasses will add a carefree vibe to an outfit or a bit of joie de vivre to greys and other neutrals.  However, to keep the focus on them, make sure to pick outfits in light colors as to not the steal their spotlight.

 

 
Among the rainbow of colors that you’ll see this year, this warm color will be like a breath of fresh air. Add this distinctive frame and to make sure you’re not overlooked whenever you step in the room.

 

Transparent framed glasses look pretty retro inspired. They will be an ideal choice for those who want to keep things classy and simple: Right now many designers offer us cool square lenses, as they want to bring back the 1970s and 1980s fashion. Each one of them is a timeless must-try!