A David Beckham napszemüveg - Az Arany labdás új kiegészítője


 

"Saját stílusutam megtanított az egyszerűség erejére,

valamint a részletek és a kivitelezés fontosságára"

David Beckham a legkiválóbb anyagokból készült időtlen keretek kollekcióját állította össze. Igényes ízlése és a részletekre való tekintettel a kivételes kortárs esztétikát ötvözte a hagyományos kivitelezéssel. A márka David vízióját tükrözi, a minőség iránti állandó elkötelezettséggel.

Ikonikus Részletek

A Talizmán

A Talisman a kollekció jellegzetes részlete, amely minden napszemüveget és optikai keretet díszíti. Ihletet merít egy madár szárnyaiból – a hatalom, a védelem és a szabadság szimbólumából.

A Monogram

A DB monogram az egyedi minőség és stílus védjegye. A kezdőbetűket lézeres technológiával finoman a napszemüveg bal lencséjére, valamint minden egyes keret hegyére gravírozták.

 

Szár Jellegzetesség

Minden napszemüveg és optikai keret vésett fémhuzalmag-konstrukcióval rendelkezik, amely legtöbbször a szárak belsejébe látható, és a kollekció jellegzetes logójával van gravírozva.

Design Kapszulák

A Motor

David Beckham motorkerékpár-szenvedélye által ihletett stílusok a modern, férfias esztétikát a funkcionalitással ötvözik. A kalandorok új generációjának tervezték, akik a legstílusosabb, mégis kényelmes szemüveget keresnek, amelyek kiegészítik megjelenésüket személyes és üzleti utazásokhoz.

 

Speciális Lencsék

Funkcionális, de tagadhatatlanul stílusos keretek speciális lencsékkel, beleértve a polarizált, fotokromatikus, narancssárga árnyalatú, ásványi és kék fény szűrős lencséket. Azért alkották meg, hogy legyen valami egyedi a piacon, ami mindenki igényeit kielégíti, így a napszemüveg a kötelező kellék. A narancssárga árnyalatú a Motorcycle napszemüveg jellegzetessége, amely kristálytiszta látást biztosít a körülményektől függetlenül, ugyanakkor stílusos.

Olaszországban tervezték

A vezető olaszországi Safilo luxusszemüveg gyártóval együttműködésben készült David Beckham Eyewear a legkiválóbb anyagokból készül, a részletekre való legnagyobb odafigyelésben és az olasz dizájn kiváló minőségében gyökerezik.

A DAVID BECKHAM kollekció állandó készletünkön megtalálható!