DITA LANCIER - Polarization by Dita in 2020


DITA LANCIER- FÖLD-VÍZ-LEVEGŐ
Az új lógó a DITA egy újabb koncepcióját takarja.
A klasszikus glam DITA vonal kiegészítője, a DITA LANCIER egy sportosan funkcionális, innovatív polár szűrős napszemüveget takar.
Márkanagykövetei: Aston Martin Red Bull Racing, Max Verstappen, Alexander Albon, Romain Grosjean, Peter Burling, Kirby Chambliss.
Jellegzetességei: a letisztult matt színek, minimalista formák, matt gumis orrpántok, recés gumis szárvégek a mindennapok kényelmét szolgálják végre megfizethető árakon.
DITA nem bonyolította túl, sőt a vásárló számára szinte leegyszerűsítette a választást. A matt grafitszürke keretek a VÍZ szürke lencsékkel ugyanolyan hívogatóak mint a pezsgő aranyozott
LEVEGŐ G-15 zöld lencsések. Formái rendhagyóak, bármilyen öltözékhez illeszthetőek. Igazi bajnok széria. Az első DITA LANCIER szemüveg kollekció  már 2019-ben megjelent. 
FÖLD-VÍZ-LEVEGŐ lencsék 
Egy apró találmánya volt  azoknak a férfiaknak akik a Dita Lancier napszemüveg  hordását inkább a vezetésre szűkítik.. A 80%-os polár Föld (Land) lencse igazán egy head up funkciós szélvédőn mutatja meg rendkívüliségét.
Emellett még két másik lencsével is rendelkezik a DITA LANCIER sorozat. A Víz(Sea) polár lencse,illetve levegő(Air) lencse nyújt megfelelő védelmet különböző körülmények között.

*DITA-Föld lencse

Vezetés. Futás. Kerékpározás.

Urald az utat!

A DITA-Land lencsék megfelelnek a mindennapi tevékenységeknek, drasztikusan csökkentve a vakító fényt, miközben teljes mértékben megtartják a természetes távolság és mélység érzékelést.

80% polarizáció

 

*DITA-Víz lencse.

Vitorlázás. Horgászat. Tengerparti tevékenységek.

Navigálj és láss tisztán!

A DITA-Sea lencsének olyan polarizációs technológiája van, amely kiküszöböli a felületi tükröződést anélkül, hogy feláldozza a kontrasztot a nyílt vízen és körülötte.

100% polarizáció

 

*DITA-Levegő lencse

Repülés. Hegymászás. Túrázás.

Urald a magasságot!

A DITA-Air lencse javítja a kontrasztot és a színt a maximális vizuális pontosság érdekében, minimális torzulással minden magasságban.

Dita Lancier LSA 400 03 a márka legeladottabb modellje volt 2019-ben

LSA 105 orrpánt mentes optikai Lancier titán szemüvegkeret
2020 tavasz-nyáron már a második DITA LANCIER szemüveg kollekció jelenik meg. Lehetett tökéletesíteni az amúgy tökéleteset? Lássuk a kollekció új formáit és stílusát:
Marad az uniszex inkább maszkulin vonal ami a nőket is vonzza
Egy kedvelt "kulcsluk"  titán Lancier szemüvegkeret
LSA-107
Az idei sztár biztosan az LSA-107 Dita Lancier lesz. Hiszen stílusban egészen a minimalistára törekedhetünk szín választásunkkal, egy grafit szürke VÍZ 100% polarizációs lencsével szinte mindent elértünk.
A forma egy klasszikus Dita napszemüvegé, a Midnight Special mintájára készülhetett amit minden
idők legkényelmesebb Dita szemüvegének tartunk, köszönhetően a hosszú orrpántoknak és a titán damilos keretnek. Most a 107 lehet az évekig sikeres darab váltva a Midnightot, ami azért egy szép kihívás.
Csak érdekesség, hogy Dita 2009-ben adott ki egy Lancier nevű limitált 450 darabos számozott modellt, ami vajfehér és fekete kombináció volt, gumipántos orrtámaszokkal polár Japán lencsékkel. 
Dita most 10 év után egy teljes koncepciót épített az akkori víziója köré... 
A Dita Lancier megvásárolható webshopunkon!
Dita stylist tanácsadás most online!
Kérdezzen bátran szívesen segítünk!
info: iopticbp@gmail.com