DITA MACH-FIVE - Minden idők legnagyobb sikere


AZ ÖTÖDIK ELEM - A DITA MACH-FIVE NAPSZEMÜVEG ÚJ SZÍNEI 2022-BEN

 

2022 új színek: matt fekete és palladium ezüst

 Az arcodhoz elegánsan illeszkedő 6-os bázisgörbületű lencse egyike a Mach-Five napszemüveg lenyűgöző részleteinek, csakúgy mint a titán szárak és a lencseperem, melybe a DITA ikonikus gyémántmintázata van vésve.Ezeket a magas színvonalon megtervezett kereteket a DITA jellegzetes lépcsőzetes "lebegő" lencséivel,titán hálós orrhíddal - a modern szuper autók front részén látható ikonikus hűtőrács-elemével látták el - nem véletlenül. 

sajt Felelős személy Bók dita mach five sunglasses replica -  szafamadziary.com

 Színkód: "A" matt fekete - arany

Amióta az 1950-es években az együléses autó versenyek népszerűvé váltak, a világot magával ragadta az autómérnöki és formatervezési határok feszegetése.A DITA szenvedélye az autóversenyzés és a járműtervezés világában ahol fejlett építési módszereket és kiváló anyagokat használnak,szintén megfigyelhető a ”MACH”széria következő modelljénél.

غزل على ما يبدو طحن dita mach five sunglasses - ortonaforrunners.it

 A "királynő"

A sorozat ötödik darabja a MACH-FIVE inspirációt merít a modern szuper autók rendkívül gyors sebességéből és tervezési kódjaiból. A szuperautók olyan határt feszegető járművek, amelyek 0 és 100 km / h közötti sebességet képesek elérni 2,5 másodperc alatt, és a maximális nyomaték meghaladja az 1400 Nm-t.

 

Bugatti La Voiture Noire
Az abszolút ritkaság, egy lehetséges inspiráció a motor rács "kimaxolva"

A történet szerint, Jeff Solorio tervezőt a 60-as évek autókiállításain, melyekre édesapjával járt, ez a Mach autó ihlette meg - Ford Mustang Mach-1
Az UVA és az UVB blokkoló lencséket úgy tervezték, hogy viselője a másodperc töredéke alatt döntést tudjon hozni,pontos és robusztus szemüvegeket kínálnak, hogy megfeleljenek a nagy teljesítményű vezetés legszigorúbb követelményeinek.

A MACH-FIVE különleges lencséje és mérnöki precizitással megtervezett szár kialakítása összetéveszthetetlenül a Mach örökségen és bevett kialakításán alapszik,mely ugyanazt a lelkesedést, vonzerőt kelti, amelyet csak a legkifinomultabb autók, hajók és repülőgépek képesek kiváltani.