DITA MACH-ONE- A GYŐZTES SZÉRIA


DITA MACH-ONE NAPSZEMÜVEG
LEGENDA SZÜLETIK
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Létezik egy napszemüveg ami tartósan összeköt világsztárokat. Mondjuk ki: Lewis Hamilton, Jamie Foxx, Jennifer Lopez, Floyd Mayweather ...Hollywood A-listás sztárjai évek óta ezt hordják és teszik ezt reklámszerződés és milliók bezsebelése nélkül.
Miért a DITA MACH-ONE?
Mert ők is emberek és ugyanúgy ők is a legjobban akarnak kinézni minden nyílvános eseményen, ennyire egyszerű.
Jamie Fox Kentucky Derby 2014
Lehetséges, hogy egy modell ennyi arcon tökéletes? Ez a DITA titok maga. Már 8 szépséges színben elérhető, a sportos, elegáns, aranyozott mégsem túlzott fényűző, pont megfelel a sztároknak ezért nekünk is.
Miért ne állna jól neked is? Megnyugtatásul eláruljuk, hogy belőled is sztárt formál egy ilyen kaliberű remekmű. A DITA tervezői tudják ezt nagyon jól, hiszen az eladásokból ez is kiderül, ezért időről-időre felrázzák a DITA MACH-ONE napszemüveget és új színekbe öltöztetik.

DITA MACH-ONE a megunhatatlan

Ha ugyanis egy kollektor már az összes színt megvette, de nem talál ennél jobbat, ami ugyanilyen jól áll neki, mit is tehetne minthogy kitartóan tovább vásárolja imádott DITA MACH-ONE  szemüvegét. Mondjuk egy rikítóbb színben máris két legyet üt egy csapásra: megvette a tökélyt ami arcon lehet- és fel is hívja magára a figyelmet. A DITA  MACH-ONE készült már limitált színekben a Selfridges Áruháznak és costume made darabok Mr.Floyd Mayweathernek.

A DITA MACH-ONE napszemüveg lencséi cseréhetőek csak pár új színt kell vegyünk és optikusunk segítségével lehet nyugodtan cserélgetni és újjabb variációkat költeni.
Ha te is különlegességre vágysz és szeretnéd a legjobbat magadnak, mindenképpen próbáld fel a DITA MACH-ONE napszemüveget. Dioptrázhatóak a lencséi, de mivel dőlésszöggel rendelkezik ezért UV szűrős sportlencsét ajánlunk hozzá. 

(Forrás:dita.com)