Dita New Release - Dita új kollekció


Dita Telemaker

A punk mentalitás ismeretében és a kategorizálás szempontjából egyértelműen a Telemaker napszemüveg csatlakozik az átalakító képességgel rendelkező karakterkeretek sorozatához.

A Telemaker napszemüveg front részét, 6 mm-es acetát lemezekből vágják le,formázzák,a szögletes vonalvezetésért, mélységet és textúrát adva az impozáns keretnek.

Az egyedi,huzal megerősítéssel kialakított szár a DITA ikonikus hatlapú csavarjaival van felszerelve, hogy a tartósságot növelje.

Ötvözve a négyzet alakú keret széles profilját a cat-eye fazonnal,a Telemaker napszemüveg a saját ösvényét tapossa ki a DITA leghíresebb karakterkereteinek szellemében.


Dita Wassermann

Wasserman szemüveg egy új,  Art Deco által inspirált vonalat visz a DITA névjegyévé vált merész acetát szemüvegek sorozatába,ami a klasszikus vonalvezetésű,hordató darabokat helyezi előtérbe, megfontoltan kidolgozott titán részletekkel.

Az új,titán szállal megerősített szár kialakítás erőt és stílust ad az elegáns,acetát külsőhöz,s persze maximális komfortot.

Megfigyelhetőek az apró részletek,kezdve a bordázott titán szártól, a fésű mintázatú acetát szár végéig,luxus kivitelű minimalista profilt eredményez.


Dita Mach-Eight

A DITA által ünnepelt Mach-sorozat új magasságokba emelkedik a Mach-Eight napszemüveg modellel.Egy vakmerő sportos sziluett, a sebesség szerelmeseinek. Merész formavilág, testreszabott részletek sokaságával.Méltó örököse a DITA karakter teremtő szemüvegek gazdag világának.

A maximális hatás érdekében,teljes újratervezésen esett át a Mach-Eight napszemüveg.Meghosszabbított arányoknak köszönhetően egy ívelt pajzs lencse fazont kaptunk eredményül ,amelynek közepét kivágva,több részlet is előtérbe kerül – az első a Mach sorozatban.

A kétrészes front betét elegáns zománc részletekkel rendelkezik,ki hangsúlyozva a látványos titán rács elegáns vonalait, amely tiszteletét fejezi ki a Mach sorozat korábbi belépői előtt. Kétágú titánpánttal és formázott acetát szárvéggel kiegészítve.

A DITA merész tervezési metódusát szem előtt tartva,a  Mach-Eight napszemüveg,karcsú, futurisztikus vonalat kölcsönöz az 1980-as évek által inspirált sziluettjének.


Dita Senator-Three

A legújabb darab a DITA elegáns, 1950-es évek ihlette Senator sorozatában, amely az Art Deco stílus jegyeit hordozza,egy merész új formatervezett szárral,mely könnyedén maximalizálja a stílust és a kényelmet.

A Senator-Three szemüveg egy egyedülálló tervezési rendszert használ, amely egy univerzális titán felső vázból és szárból áll, amely horgonyként szolgál a titán kerethez, amely a Senator szemüveg sorozat jövőbeli kiadásainak tervezési nyelvének kulcseleme.

Az új szár kialakítás, amely külső és belső titán szerkezettel rendelkezik, megerősíti a szárat a külső széle mentén.A szárak vége acetát bevonatot kapott a maximális kényelem érdekében.

Annak ellenére, hogy az 1950-es évek browline kereteinek vonalából született, a Senator-Three szemüveg könnyű szerkezete és elegáns geometriája kétség nélkül modern megközelítést képvisel az optikai tervezésben.


Dita Nemora és a Dita Grand-Evo One

A Nemora szemüveg modern szellemet kölcsönöz a hagyományos cat-eye formához, meghosszabbítva annak arányát,kiegészítve rengeteg meghatározó részlettel,plusz élményt adva a mindennapi viseléshez.

A Nemora szemüveg kifinomult acetát front vázában folyamatos titángerinc található, amely végigfut a a keret elülső részén, hangsúlyozva annak módosított cat-eye alakját.

A könnyű titán szár egyedi sajtolású, dekoratív felülettel, és a DITA ikonikus csavarjaival vannak felszerelve.

A Nemora szemüveg a szögletes és cat-eye forma kombinációja, amely erőfeszítés nélkül tesz nyilatkozatot, azt jelzi, hogy a DITA képes új lehetőségeket kiaknázni a jól ismert optikai konvenciókból.

*


Minimalista szellem,maximális részletekkel ötvözve,ez az elegáns DITA Grand Evo napszemüveg.Belecsöppenve a perem nélküli szemüvegek birodalmába.

A Grand-Evo napszemüveg bevezet egy átfogó tervezési rendszert, amely korlátlan lehetőséget nyújt  a jövőbeni testreszabásban.Egyedi titánközpontja a lencse rögzítőjeként működik, lehetővé téve a perem nélküli kerületnek, hogy úgy nézzen ki, mintha a szárak  között lebegne.

A lebegő lencse minimalista hatását a DITA ikonikus Grandmaster szemüveg kerete által ihletett díszes,kétvégű titán szárai hangsúlyozzák.

Két klasszikus formában - csepp aviátor és szögletes aviátor - kínált Grand-Evo sorozat megtestesíti a DITA időtlen vonzerejét és határtalan elkötelezettségét az innováció és a fényűző anyagok tervezése iránt.