Gucci ‘SS21-22


1921-ben Firenzében alapított Gucci a világ egyik vezető luxus divatmárkája. 2015 elején a Gucci brand Alessandro Michele kreatív irányítása alatt történelmének következő fejezetébe lépett egy új, kortárs vízió bevezetésével, amely visszaállítja hírnevét a világ egyik legbefolyásosabb márkájaként. Az eklektikus, romantikus és mindenekelőtt kortárs Gucci jelenleg egy teljesen modern divatszemléletet alkot meg és ezáltal újradefiniálja a luxus szemléletét a 21. században.

 A luxus megtestesítője, a Gucci ugyanazokkal a merész és kifinomult stílusokkal itatja át szemüvegét, amely közel egy évszázada tartja relevánsnak a márkát. Fém arany aviátorok, finom vonalú cat eye szemüvegek, extra vastag keretek – az összes népszerű dizájn itt megtalálható, de a Gucci egy lépéssel tovább viszi a dolgokat nem szokványos formákkal és ihletett virágokkal. A hatszögek, a maszkkeretek és a kristályokkal borított szemüvegek csak néhány a Gucci szemüvegkollekció kiemelkedő stílusai közül. Az igényes férfiak és nők tudják, hogy a Gucci egy olyan márka, amely komolyan törekszik arra, hogy megőrizze hírnevét, mint a divat és a design világának egyik vezető ízlésformálója.

 

Az optikai keretek és napszemüvegek legújabb sorozata a Gucci individualista és kreatív szellemiségét mutatja be. A divatház archív elemeiből ihletet merítve a kollekció letűnt korokat idéző ​​formák és stílusok eklektikus keveréke. A játékos apró díszítő elemek, valamint az emblematikus kódok, mint például a dupla G logó, finom tervezési részletekként jelennek meg a választékban.

 

 A Gucci napszemüvegcsaládja a klasszikus aviátoroktól a merész vintage szögletes fém- vagy acetátkeretekig számos stílust tartalmaz.