ÚJ ÜZLETÜNK AZ I LOVE OPTIC A SZERVITA SQUARE BUILDINGBEN TALÁLHATÓ


 

Semmi okunk ünnepelni egy olyan árnyékos időszakban, mint amilyennek a 2022-es év is ígérkezik. Ezért csak csendben megsúgjuk, hogy az I LOVE OPTIC új üzlete megnyitott az újonnan épített Szervita tér - volt Martinelli tér ékkövében a SZERVITA SQUARE BUILDING-ben.

 

 

 

 

A hatalmas üvegépület nemcsak a legmagasabb igényű IT cégeket, irodakölcsönzőket és luxus apartmanokat szolgálja ki hanem egy olyan ritkaság és esztétika kultúrának is otthont ad, mint amilyet az I LOVE OPTIC közvetít 8 éve. Egyedülálló törekvése az egyéniség ünneplése és a niche prémium szemüveg kereskedelem megteremtése Magyarországon. Ha ez nem lenne elég, mindezt női alapítással és vezetéssel.


Semmi nem volt véletlen, minden apró részlet hosszas, több éves átgondolt tervezés eredménye. A természetes fényben úszó létesítmény hatalmas üvegtáblái mögött olyan márkák várják a felfedezni vágyókat, mint a francia gyöngyszem EMMANUELLE KHANH, vagy az exkluzív BALMAIN és a svájci AKONI EYEWEAR. Kizárólag az I LOVE OPTIC szalonban. Szemüveg válogatását inkább a Pagani és Koenigsegg autókhoz hasonlítja, szelekciójában megtalálható alapanyagok a Barberini üveglencsék vagy a Mazzucchelli acetátból vagy japán titániumból készült szemüvegek kézzel készítve. 

 

 

 

Az I LOVE OPTIC limitált specialista. Egy olyan kategóriát is képes forgalmazni ami példa nélküli Magyarországon az ékszer szemüvegek tekintetében. Teszi ezt csendben, szorgalmasan, versenyen kívül évek óta. A brand nem szerepel a médiában, mert egy fontos üzenetet közvetít vásárlóinak: a prémium klasszikus szemüvegek minden érdeklődő számára elérhetőek, aki szenvedélyesen keresi a klasszikus, magas esztétikát és az exkluzívitást. A know how, a stylist tanácsadás, az optikai perszonalizáció és a finom kávé náluk alapszolgáltatásnak számít. 

A Szervita téri üzlet projekt belső építésze egy olyan kortárs teret alkotott melyben otthonosan mozog a mai vásárló, de az optika miatt az sterilitást is áraszt. Az olasz  lakberendező bútor és arany szék válogatása Phillip Starktól egy  fényes korszak remény keltését jelzik.
2022-ben az üzlet egy új mérföldkőhöz ér, szelekciója egy titokzatos és híres márkával teljesedik ki a SZERVITA SQUARE BUILDING-ben, amiről nem árulhat el többet, nem hivatkozhat rá, mert egy szűk klub tagjai a szerencsések, akikre egyedül tartozik a hír. Ez a klub pedig nem más mint azok a gyűjtők akik lassan egy évtizede hűséges vásárlói.

*

+0616184680

KÉRDEZZ BÁTRAN ÉS JELENTKEZZ BE

Törzsvevőink 10% kedvezményben részesülnek 
Teljes Szemüveg Vásárlásakor -20% az engedmény
 
JELENTKEZZ BE INGYENES SZEMVIZSGÁLATUNKRA