Miért jó választás az átlátszó szemüveg?


Elmúltak a régi unalmas színű szemüvegek napjai, melyek célja a látás romlásának megmentése volt. A szemüvegek mára a divat és önmagunk kinyilatkoztatását jelentik. Ezért sokan úgy döntöttek, hogy a tökéletes látásuk ellenére is viselik őket. A divat trendek ilyen mértékű változásával nem meglepő, hogy ma már minden formában és méretben fellelhetőek szemüveg keretek. Nincs több unalmas műanyag itt  új írány, az átlátszó szemüvegek, melyek stílusosak és teljesen szemet gyönyörködtetőek is egyben.
Itt van pár érv hogy miért lesz olyan népszerű az átlátszó szemüveg 2020-ban. És miért kell szerepeljen gyűjteményünkben az átlátszó szemüveg, ha még nem tette meg.
 


Az átlátszó szemüveg a színesen öltözködők kedvence

- Az önkifejezés a divatban egy nagyszerű dolog,azonban érdemes vigyázni hogy ne essünk túlzásokba. Mivel színtelen vagy csak nagyon enyhe árnyalatú, az átlátszó szemüvegek távolról szinte láthatatlanok, ami egyben egy  kifinomult megjelenést kölcsönöz.
-Ha nem szeret túl sok sminket viselni, akkor az átlátszó szemüveg az Ön számára a tökéletes választás. A nehéz smink és az átlátszó szemüvegkeretek nem passzolnak. Ha úgy dönt, hogy áttetsző szemüveget visel, érdemes könnyű sminket viselni ami nagyobb figyelmet fordít az átlátszó keretre.
-Az átlátszó szemüvegek nagyon jól néznek ki gyenge fényviszonyok mellett készült fényképeken
Szereti az éjszakai fotókat? Talán egy partin? Nos, ebben az esetben egyszerűen nem hibázhat átlátszó szemüveggel. Anyaguk sokkal jobban tükrözi a fényt, mint bármely más szemüvegkeret.Így bárkinél jobban kitűnik a gyenge fényviszonyok között is.

A fehér és tiszta műanyag felkeltette a tervezők figyelmét, akik különféle módokon csempészik bele divatkreációjukba - gyöngyös táskákban, fehér cipőben, átlátszó esőkabát formájában is megjelent. Így vált az átlátszó szemüveg 2019-ben az egyik legnagyobb trenddé a férfiak és a nők számára. Akár finom megjelenést akar elérni, akár szeretne kitűnni a tömegből, az átlátszó szemüvegek megkönnyítik a dolgát.
Az átlátszó szemüveg újabb kitűnő tulajdonsága, hogy nagy mértékben tartósak, amit mindenki szeret. Nem csak megadják a szabadságot, hogy gond nélkül megtehesse, amit csak  akar, emellett gazdaságosak is lehetnek, mivel ha szükségessé válik, a lencsék egyszerűen cserélhetőek. Mi teszi az átlátszó szemüveget különösen tartóssá? A színtelensége,tehát  az új szemüvege nem fakul, mint sok más sötét vagy színes műanyag szemüveg.
 
Az átlátszó szemüveg minden öltözékhez tökéletes, akár egy Oscar partira tart vagy csak bedobni pár falatot. Az átlátszó szemüvegek bármilyen öltözködési stílushoz megfelelhetnek.Különösképpen ha formális öltözékkel viseli az ember, merész kontrasztot ad.
Hétköznapi viselet? Minél könnyebb, annál jobb.
Ennyi stílus közül választani…az embert  teljesen elkényeztetik.
A magyar vásárlók körében is nagy sikert arattak, igaz elsőre sápasztóak lehetnek, azonban a kaukázusi bőrszínünkkel nagyon passzolnak a színezett verziói, üzletünkben is alapdarabbá vált az átlátszó szemüveg, mivel a tervezők az utóbbi években minden kollekcióba becsempészték ( Dita Sequoia, Garrett Leight Clune, Hampton, Kinney, Emperor, Christian Roth Symeta-Type... és sorolhatnánk), csak idő kérdése volt az elismertsége.
Válogass velünk az I LOVE OPTIC-ban! Kérj szemüveg stylist segítséget:
iopticbp@gmail.com
Vásárolj online www.ioptic.hu
Most ingyenes kiszállítással!