Szemüveg concierge szolgáltatás


Az I Love Optic büszkén hirdeti az egyéniség eszméjét. Hiszünk abban, hogy minden személyiség egyedülálló és csodálatos dolog, amit a szemüvegeknek tükröznie kell. Ilyen a niche ritkaság szemüveg, mivel nem szeretnénk, hogy "kiválasztottunk" szembejöjjön velünk. Ez egy testbeszéd, amit ma a divat nagyvonalúan millió formában a rendelkezésünkre bocsát.

A Covid megváltoztatta életünket, vásárlási szokásainkat a szemüveghez való viszonyunkat. Mi mégis szeretnénk segíteni azoknak a vásárlóinknak, akik szeretnének választani, de félnek, hogy sok ember között kell lenniük. 

A szemüveg CONCIERGE(konszierzs) szolgáltatásunk azoknak szól akik ki tudnak választani 20-30 szemüveget webshopunkról vagy szeretnének szemüveg stylist segítséget igénybe venni és szemüveget készíteni optikai lencsékkel.

Hogyan tudjuk kiválasztani a számunkra megfelelőt? Ki tudna minket ebben a legjobban segíteni? Ha ÖN gyűjtő és több darab is érdekelheti, de nem szeretne  üzletben vásárolni, hanem otthon személyes exkluzivitásban, kényelemben és a gardróbjához szeretné igazítani az új szemüvegeit...Esetleg optikai lencsére lenne szüksége, de nem szeretne zsúfolt üzletekbe menni.

 Kérésére előre egyeztetett időpontban Budapesten és vidéken is házhoz rendelheti CONCIERGE szolgáltatásunkat és a luxus szemüveg kollekciókat.

Szolgáltatásunk minimum költéshez kötött. Részletekről érdeklődjön 061 796 11 46 telefonszámon.