5 ok, amiért érdemes Dita napszemüveget venni


Dita Mach One

A Dita márka az egyetlen napszemüveg, ami teljesen a többi fölé emelkedik és az esetek többségében itthon nem is hallottunk róla. Ebben a rovatban kifejtjük miért muszáj legalább egyet venni belőle életünk során.

1. MERT TE IS SZERETNÉL FILMSZTÁRNAK KINÉZNI

Dita az egyetlen márka, aki Hollywood legbelsőbb köreihez is elér, mindezt fizetés nélkül teszi, azaz sohasem ajándékoz szemüveget reklámért. Dita erre nagyon büszke, ez is megkülönbözteti a többi márkától. Brad Pitt, Jamie Foxx, Diddy, Joel McHale és Lenny Kravitz évekig úgy hordták kedvenc Ditáikat, hogy semmilyen szerződést nem kötöttek - felvették filmekben, a vörös szőnyegen, mert egyszerűen imádtak benne lenni.

2. A PONTOS DIZÁJN A HELYES KINÉZETHEZ

A Dita szintén egyedülálló módon nem tesz lógót szemüvegeire, így annak dizájnját semmi sem csúnyítja el, mi több egyedül a Dita fordítja a legtöbb időt a megtervezésükre. Ők az igazi a "nuts" kategória, azaz bolondjai a tervezésnek. Mivel az 50-es évektől a 80-asig minden vintage stílust felölelnek, kollekcióik soha nem mennek ki a divatból. A Dita egy örökzöld!

3. A DITA ELEGANCIÁJA MINDÍG KIEMEL A TÖMEGBŐL

Mivel a Dita márka nem reklámozza, sőt elővigyázatosan árusítja termékeit, sosem a tömegtermékekkel együtt, ezért őt a tömeg nem is keresi. Exkluzivitása és dizájnja olyan magasra emeli őt, hogy egy Dita viselőt ez örökre kiemel a tömegből, mindemellett hatalmas érdeklődés övezi a hölgyek körében.

4. KÉZZEL KÉSZÜL JAPÁNBAN

Ma a szemüvegiparban páratlan az a minőség, amit a Dita cég magáénak tudhat. Ugyanis ma nem kifizetődő Japánban kézzel gyártatni, mégis a Dita ettől különleges és biztosak lehetünk benne, hogy a japán mesterek odafigyelnek a részletekre. Ez a szint a svájci kézi órakészítő mesterek illetve az ékszerkészítő mesterek színvonala már, ami több generációra, akár 20-30 évnyi tudásra is visszatekint.

5.A LEGJOBB ANYAGOKBÓL KÉSZÜL

Csak azért, mert valami kézzel készül nem biztos, hogy a legjobb anyagból. De Dita ezt is megcáfolja, hiszen ebben is maximalista! Kizárólag japán titániumot,18 karátos aranyat, fehér aranyat, japán speciális zyl acetátot használ, ami a piacon a legértékesebb és legmagasabb létező sztenderd a minőségben. (A zyl acetát a legerősebb szemüvegműanyag, formatartó, mégis természetes hatású.) Amiért a leghasznosabb beruházni egy Dita napszemüvegbe az a tartóssága. "Lifetime" azaz életre szóló minőséget kapunk cserébe.

Dita Decade Two Limited Edition

Ha meggyőztünk, akkor látogass el üzletünkbe, hogy Dita stylist segítségével választhass a világ legszebb Ditái közül.
(Forrás: www.amog.com/5-resons-every-man-should-buy-a-pair-of-dita)