D I T A - A category of ONE.


DITA. A CATEGORY OF ONE.
DITA. AZ EGYETLEN KATRGÓRIA.

Egy olyan definíció, amelyet nem tudhatsz magadénak, csak, ha kiérdemled. Ezt a kíválóságot és kategóriát a DITA több mint 20 éve szerezte meg. 

Annak ellenére, hogy nem láthatod szó szerint a tervezőket, a kutatás és a fejlesztés csapatát, vagy nem értheted meg, hogy mennyi időt vesz igénybe egy pár DITA keret létrehozása, azért mindig is úgy érezheted, hogy jelen vannak amikor a kezedben tartasz egy  DITA szemüveget. 

A DITA tervezési és gyártási szabványait tekintik ma a referenciaértéknek, amellyel megítélik az összes többi luxusszemüveg márkát.
"Mint a mester ékszerészek, akik időtlen mesterségüket gyakorolják, a DITA egy mechanizmust átengedő világot biztosít, ahol a kecsesség, a szépség és a kézművesség egyre inkább elavult fogalmak. Kézműveseink és mestereink generációit inspirálták, azok az elődök, akik életüket szentelték a művészeti formáink megismeréséhez és tökéletesítéhez.
Egyedülálló kreatív és termelési filozófiánk tökéletesen harmónikusan ötvözi a Nyugatot és a  Keletet, hogy optikai keretet és napszemüveget készítsen a tartós szépség és minőség terén. Örökkévaló küldetésünk, hogy megteremtsük a világ legnagyszerűbb és legszebb szemüvegeit, mert számunkra a szenvedélyes kiválósági elkötelezettség az egyetlen elfogadható életmód. "(DITA).
________________________________________________

A definition you can’t own, you can only earn.
And DITA has earned it over 20 years.Even though you can’t literally see the teams of designers, research and development, or to understand how much time is took to make a pair of DITA frames, you will always feel its presence holding DITA products in your hands. DITA’s design and manufacturing standards are regarded as the benchmark by which all other luxury eyewear brands are judged.

”Like master watchmakers practicing their timeless craft, DITA provides a reprieve from a mechanised world where grace, beauty and craftsmanship are increasingly considered antiquated concepts. Inspired by generations of artisans and craftsmen who came before us, we’ve dedicated our lives to the mastery of our art form. Our unique creative and production philosophies blend East with West in perfect harmony to create optical frames and sunglasses of lasting beauty and quality. Our perpetual mission is to create the world’s finest and most beautiful eyewear because for us, a passionate commitment to excellence is the only acceptable way of life” (DITA).