ELKÖLTÖZTÜNK! I LOVE OPTIC A SZERVITA SQUARE BUILDINGBEN


Semmi okunk ünnepelni egy olyan árnyékos időszakban, mint amilyennek a 2022-es év is ígérkezik. Ezért csak csendben megsúgjuk, hogy az I LOVE OPTIC új üzlete megnyitott az újonnan épített Szervita tér - volt Martinelli tér ékkövében a SZERVITA SQUARE BUILDING-ben.

 

 

A hatalmas üvegépület nemcsak a legmagasabb igényű IT cégeket, irodakölcsönzőket és luxus apartmanokat szolgálja ki hanem egy olyan ritkaság és esztétika kultúrának is otthont ad, mint amilyet az I LOVE OPTIC közvetít 8 éve. Egyedülálló törekvése az egyéniség ünneplése és a niche prémium szemüveg kereskedelem megteremtése Magyarországon. Ha ez nem lenne elég, mindezt női alapítással és vezetéssel.


Semmi nem volt véletlen, minden apró részlet hosszas, több éves átgondolt tervezés eredménye. A természetes fényben úszó létesítmény hatalmas üvegtáblái mögött olyan márkák várják a felfedezni vágyókat, mint a francia gyöngyszem EMMANUELLE KHANH, vagy az exkluzív BALMAIN és a svájci AKONI EYEWEAR. Szemüveg válogatását inkább a Pagani és Koenigsegg autókhoz hasonlítja, szelekciójában megtalálható alapanyagok a Barberini üveglencsék vagy a Mazzucchelli acetátból készült szemüvegek Japánban kézzel készítve. 

Az I LOVE OPTIC limitált specialista. Egy olyan kategóriát is képes forgalmazni ami példa nélküli Magyarországon az ékszer szemüvegek tekintetében. Teszi ezt csendben, szorgalmasan, versenyen kívül évek óta. Nem dolgozik influenszerekkel és nem szerepel a médiában sem, mert egy fontos üzenetet közvetít vásárlóinak: a prémium klasszikus szemüvegek minden érdeklődő számára elérhetőek, aki szenvedélyesen keresi a klasszikus, magas esztétikát és az exkluzívitást. A know how, a stylist tanácsadás, az optikai perszonalizáció és a finom kávé náluk alapszolgáltatásnak számít. 

A Szervita téri üzlet projekt belső építésze Boda István, egy olyan kortárs teret alkotott melyben otthonosan mozog a mai vásárló, de az optika miatt az sterilitást is áraszt. Elisa Lussig argentín-olasz lakberendező bútor és arany szék válogatása egy  fényes korszak remény keltését jelzik.
2022-ben az üzlet egy új mérföldkőhöz ér, szelekciója egy titokzatos branddel teljesedik ki a SZERVITA SQUARE BUILDING-ben, amiről nem árulhat el többet, nem hivatkozhat rá, mert egy szűk klub tagjai a szerencsések, akikre egyedül tartozik a hír. Ez a szekta pedig nem más mint azok a gyűjtők akik lassan egy évtizede hűséges vásárlói.

*