WONDER BOY III. Napszemüveg 2022. KÉSZLETEN


Az első Balmain Eyewear by Akoni kollekció a Balmain 2020-as őszi kifutóin mutatkozott be, és az első szemüvegtervek a párizsi férfi és női divatheteken kiemelkedő figyelmet kaptak. Azóta a Balmain kreatív igazgatója, Olivier Rousteing lelkesen fogadja a kollekciót – a szemüvegek kulcsfontosságú elemei voltak több Balmain forgatásnak és kampánynak, valamint a tervező személyes ruhatárában is megtalálhatóak.
 
Olivier Rousteing jellegzetes szelleme és víziója mindig jelen van a Balmain Eyewear kollekciójában. Az Akoni Group tervezőcsapata és Olivier szorosan együttműködött ennek biztosítása érdekében. Minden Balmain szemüvegkeret kiemeli az Akoni Group és a Balmain tartós elkötelezettségét e partnerség alapelvei iránt: az ígéret, hogy csak precíziós élvonalbeli dizájnokat alkossanak,amelyeket Japán legtehetségesebb kézművesei készítettek, és csak a legkiválóbb,környezetbarát  anyagok felhasználásával.
 
A ház 34 éves kreatív igazgatója eltökélt hogy olyan ruhákat tervezzen ami tükrözi a mai fiatal generáció stílusát.
A BALMAIN kivételes átalakító ereje lehetővé teszi, hogy az ember úgy érezze, minden lehetséges.
 
Ezeknek az ikonikus ’pajzs’ kereteknek a harmadik kiadása továbbra is a Balmain kínálatának legújabb trendjeit tartalmazza, miközben a szemüveggyártás lenyűgöző áttöréseit adaptálja.
Az Akoni Group csapata és Olivier Rousteing egy meglepő modern szerkezeti csavarral kiegészítette a Wonder Boy III-at egy új, kiemelkedő lencseellenzővel, amely a legfinomabb japán titánból készült, és még erősebb sziluettet tesz lehetővé.
Bármely igazi Balmain Army tagja gyorsan felismeri a ház egyedi, felerősített szellemiségét és ikonikus színválasztékát – de ha további tippekre van szüksége a Wonder Boy eredetére, akkor a feltűnő oldalpajzsok, amelyeket a történelmi Balmain ház összetéveszthetetlen labirintus mintája borít,teszi egyértelművé, hogy ez egy Balmain design. A színek kulcsfontosságú szerpet játszanak.
A fekete és az arany opciók a ház ikonikus színeit közvetítik, és az új, feltűnő, vörös tükrös dizájn a Rousteing által a közelmúltban bemutatott legfontosabb tervek merész szellemét tükrözi.