DITA-EPILUXURY


A Dita Eyewear márka egy új standard a szemüvegpiacon, mivel limitált szemüvegei hihetetlen gyorsan elfogytak és a perszonalizáció bonyolult és hosszadalmas folyamat lenne, részben hogy lefedjék a piaci rést és új èkkövet alkothassanak, létrehozták a márkán belüli csúcskategóriát, avagy az Epiluxust a luxusban:
a Dita-Epiluxury Limitált Kollekciót.
TERVEZÉSI IDŐ: 4 ÉV
NÉMET, JAPÁN ÉS AMERIKAI SZAKÉRTŐK EGY MEGBÍZATÁST TELJESÍTETTEK EGYETLEN KÖZÖNSÉG SZÁMÁRA.
Dita-Epiluxury Exkluzívitás:
200 és 500 darabos limitált kiadás
Legritkább és legkülönlegesebb anyagok, melyek kiállják az idők próbáját:
állati csont ( elhullott állatok begyűjtéséből), ébenfa, Japán bétatitán,
18K aranyozás, polarizált és hétszeresen edzett üveg lencsék, 21 darabos cserélhető moduláris alkatrészek. A készítés során új szerszámokat, custom made kemencéket, technológiákat hoztak létre kizárólag az Epiluxury szemüvegek számára.
"Az Epiluxury a luxus új szegmensét akarja létrehozni, újradefiniálni. Mi a luxus ... funkcionális teljesítmény, mérnöki technológia, kézműves kivitelezés, időtlen tervezés és személyes exkluzívitás.”
Az 5 szempont alapján DITA új kategórát teremt.
A luxus fogalmát feljebb helyezve új irányba mutat, mint eddig korát megelőzve most is történelmet ír. Napjainkig a márka a világ legfigyelemreméltóbb ügyfélkörét szolgálja, mégis folyamatosan kihívja régi ellenfeleit, várjuk a folytatást. 
Üzletünkben már kapható a
DITA-EPILUXURY kollekció, ha ÖN DITA gyűjtő és szívesen megtekintené az exkluzív EPILUXURY limitált modelleket, kérjük vegye fel üzletünkkel a kapcsolatot.
Email: iopticbp@gmail.com
Telefon: 061 7961146