WHO WE ARE


 emmanuelle-khanh-_-logo-2019 - SpectrAkoni — Welcome to the Evolution 

 

 

 

 

LINDA FARROW® Official Store | Re-defining eyewear since 1970 – LINDA FARROW  (INT'L)

  

 

 Créateurs | Les Mirettes of Marseille

  
 

Magyarországon elsőként egy olyan niche-ritkaság szemüveg butikot hoztunk létre 2014-ben, ahol stylist és divatszemmel szerettünk volna különlegeset nyújtani és iránytűvé válni. Mindíg vonzott minket az exkluzívitás és a ritkaságok, melyek teljes mértékben elkülönülnek a többséget alkotó - "mainstream" / tömeggyártott termékektől.
A mai vásárló igényeihez már hozzátartozik az egyedileg tervezett és kézzel készített, magas minőségű, aranyozott exkluzív divatszemüveg. Közvetlenül Franciaországból,  Amerikából, az Egyesült Királyságból, Japánból, Svájcból  érkeznek hozzánk a DITA EYEWEAR, AKONI, BALMAIN, EMMANUELLE KHANH, Garrett Leight California Optical, Linda Farrow, CUTLER AND GROSS ... utánozhatatlan luxuskollekciói. Kiemelkedő, mindenkori eleganciájuk mellett ezek a kiegészítők már nem szemüvegek, inkább a mai „status quo” önkifejező eszközei, időtálló befektetései.

A folyamatos fejlődést szem előtt tartva a vásárlóink igényei, vásárlási kultúrája meghatározó számunkra, így a minél dinamikusabb alkalmazkodás érdekében kínálatunkat és brand portfóliónkat folyamatosan bővítjük.

ÚJ MÁRKA! EMMANUELLE KHANH a párizsi sikk és elegancia most páratlan színekkel, ékszerláncokkal petite retikülökkel mutatkozik be Budapest szívében.

ÚJ ÉRKEZŐNK  a PETER AND MAY szemüveg mely Laura Le Bihan és Xavier Matrand tervező páros kollaborációja. Megidézi Párizst, játszik a színekkel és fantasztikus franciasággal fűszerezi meg mindennapjainkat a PM kereteikkel.

EXKLUZIVITÁS! Üzletünkbe megérkezett a JACQUEMUS napszemüveg kollekció!

Limited:  A limitált napszemüvegek ma a tervezők úgy alkotnak meg kapszula kollekciókat, hogy ahhoz csak egy felsőkategóriás vevőréteg férhessen hozzá. Elérhetetlenségük és a drive fokozza a limitáltak különleges vonzerejét. Üzletünkben mindíg találhat aktuális limitált szemüvegeket, a gyűjtői darabokat kérje külön kollekció specialistától.

Remélem hamarosan találkozunk!

Válogasson velünk a Szervita tér 8-ban!

I LOVE OPTIC

A PRÉMIUM SZEMÜVEG KULTÚRA MEGTEREMTŐJE 2014 ÓTA

+0616184680

KÉRDEZZ BÁTRAN ÉS JELENTKEZZ BE

Törzsvevőink 10% kedvezményben részesülnek 
Teljes Szemüveg Vásárlásakor -20% az engedmény