A niche luxus szemüvegek kontra designer szemüvegek
Az I Love Optic  több száz exclusive designer és niche ritkaság keretet szerez be a világ legjobb tervezőitől és gyártóitól, akik a szemüveg tervezésére és gyártására specializálódtak. Így a legfejlettebb designer és niche keretek közül választhatsz exkluzív butikunkban, melyek kifogástalanul illeszkedhetnek a személyiségedhez.

Beszerezni a tökéletest mindíg a legnagyobb kihívás, minőségi és esztétikai törekvésünk ezért a niche ritkaság tervezők szemüvegei felé irányul, hogy az ne csak egy különlegesség legyen, hanem egy kitartó társ is.

Mivel a designer keretek a nagy divatházak exkluzív szemüveg kollekciói néha sikeresek, néha unalmasak vagy nem találkoznak a magyar ízléssel, választásban saját tapasztalatunkra hagyatkozunk. A designer keretek mindíg kampányfotókról, divatmagazinok  reklám oldalairól kerülnek a fókuszba, vagy a ma ismert applikációk (Instagram, Pinterest) viszik át a köztudatba. A luxusmárkák ma nem fordítanak fejlesztésre- gyártásuk is Ázsiába helyeződött- eleget költenek marketingre, hogy fenntartsák az érdeklődést. 

 

Napszemüveg

 

A niche ritkaság szemüveg, ezzel szemben nem reklámozza magát masszív tömegeknek (mint a designer keretek) mégis kultmárkákká nőtték ki magukat az elmúlt 25 évben. A niche ritkaság szemüveg márkák nem végeznek hagyományos reklámtevékenységet, de együttműködnek olyan tervezőkkel, vagy ünnepelt sztárokkal, akik miatt mindíg új közönséget érnek el. Tehát méltán fektethetnek a termékbe. Egy-egy ilyen niche szemüvegmárka egyenlővé vált a luxussal, 18 karátos aranybevonatuk és az átgondolt fejlesztésnek, a Japán mestereknek köszönhetően a szemüvegpiac uralkodóivá váltak. 

Peter And May

Jplus olasz szemüveg

BALMAIN limitált Wonder Boy III napszemüveg ritkaságszámba megy és felsőkategória desing-készítés és alapanyag szempontból

Szeretnél szemüveg stylist segítségét igénybe venni? Részt vennél a Trunk Show szemüveg  bemutatóink egyikén ? Ha segíthetünk eligazodni a designer és luxus szemüveg világban akkor kezd  velünk ezt a szemüveg kalandot! Tedd meg az első lépést és küldd el a kitöltött adatlapot, kérdezz bátran ha különlegességet keresel!

I Love Optic csapat