Válogass velünk online minőségi kollekciókból!


IOPTIC.HU 

 1. MEGBÍZHATÓSÁG - 2014 óta foglalkozunk ritkaság prémium szemüveg forgalmazással Magyarországon, optikai szalonunkban Budapest belvárosában2023-ig. Büszkék vagyunk rá, hogy eladás után márka támogatott szervízt tarunk fennt és vállalunk garanciát rá.

2. EREDETISÉG - Garantáltan eredeti termékek kizárólagos forgalmazótól. DITA, GARRETT LEIGHT, PETER AND MAY, EMMANUELLE KHANH szemüvegmárka kizárólag üzletünkben található meg az országban, melyeket márka támogatással garanciálisan szervizelünk is. Mi nemcsak eladjuk a világ legszebb szemüvegeit, de bízunk a fenntarthatóságukban is ezért mi gondoskodni is szeretnénk róluk. 

3. NEMZETKÖZI ÚJDONSÁGOK - A világ vezető niche tervezőinek legújabb kollekciói  Magyarországon csak nálunk megtalálhatóak. Webshopunkon niche luxus napszemüvegek rendelhetőek ami az országban egyedülálló.

4. KARBANTARTÁS- Nemcsak szemüvegek hanem kiegészítők, láncok, tisztítószerek, ápolószerek, páramentesítők széles választéka is megtalálható készletünkön. Szívesen ellátjuk tanáccsal illetve megtanítjuk a helyes ápolásra is.

5. SZÉLES PRÉMIUM VÁLASZTÉK  ELŐRENDELÉSRE- ebben már bizonyítottunk az évek alatt. Olyan gyorsan keressük fel és szerezzük be az igényelt darabot amiben nincsen versenytársunk.

6. LOYALTY PROGRAM- Sale kódjainkat webshopunk első oldalán láthatja. Minden webes vásárlónk ajándék loyalty kódot kap a következő vásárlására.Most érdemes halmozni a nálunk vásárlást!

7. ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA - 14 napos internetes pénz visszafizetési garancia jár minden esetben, ha a terméket nem használta és eredeti állapotban, csomagolással, hiánytalanul visszaküldi.

8. MAGYAR NŐI VEZETÉSŰ CÉG-KÜLDETÉS - Ön egy magyar céget és törekvést támogat, melynek adói a közös magyar fejlődést segítik és ezért mi is hálásak vagyunk. Cégünk női vezetésű és büszkén támogatjuk dolgozóinkat, céljaik elérésében, karrierjük megerősítésében. Tesszük ezt abban a tudatban, hogy ezt minden magyar munkahely is feladatának tekinti.

9. HITELESSÉG – 2014 óta az edukáció és a magas esztétika jegyében mi már sok márkát sikeresen pozícionáltunk a magyar piacra. Büszkén mondhatjuk, hogy jelképünk az I LOVE OPTIC márka védjegy, hozzáállásunk, kitartásunk egyedülálló.Válogass és rendelj valódi készletből valódi árakon és mi 24 órán belül Budapesten/ 72 órán belül Magyarországon kiszállítjuk.