WHO WE ARE


 
emmanuelle-khanh-_-logo-2019 - Spectr

 

 

 Créateurs | Les Mirettes of Marseille

  
 

Magyarországon elsőként egy olyan niche-ritkaság szemüveg butikot hoztunk létre 2014-ben, ahol stylist és divatszemmel szerettünk volna különlegeset nyújtani és iránytűvé válni. Mindíg vonzott minket az exkluzívitás és a ritkaságok, melyek teljes mértékben elkülönülnek a többséget alkotó - "mainstream" / tömeggyártott termékektől.
A mai vásárló igényeihez már hozzátartozik az egyedileg tervezett és kézzel készített, magas minőségű, aranyozott exkluzív divatszemüveg. Közvetlenül Franciaországból,  Amerikából, az Egyesült Királyságból, Japánból, Svájcból  érkeznek hozzánk a AKONI, BALMAIN, EMMANUELLE KHANH, Garrett Leight California Optical, Linda Farrow, CUTLER AND GROSS ... utánozhatatlan luxuskollekciói. Kiemelkedő, mindenkori eleganciájuk mellett ezek a kiegészítők már nem szemüvegek, inkább a mai „status quo” önkifejező eszközei, időtálló befektetései.

A folyamatos fejlődést szem előtt tartva a vásárlóink igényei, vásárlási kultúrája meghatározó számunkra, így a minél dinamikusabb alkalmazkodás érdekében kínálatunkat és brand portfóliónkat folyamatosan bővítjük.

ÚJ MÁRKA! EMMANUELLE KHANH a párizsi sikk és elegancia most páratlan színekkel, ékszerláncokkal petite retikülökkel mutatkozik be Budapesten.

ÚJ ÉRKEZŐNK  a PETER AND MAY szemüveg mely Laura Le Bihan és Xavier Matrand tervező páros kollaborációja. Megidézi Párizst, játszik a színekkel és fantasztikus franciasággal fűszerezi meg mindennapjainkat a PM keretek.