Rólunk


 emmanuelle-khanh-_-logo-2019 - SpectrAkoni — Welcome to the Evolution 

 

 

 

 

LINDA FARROW® Official Store | Re-defining eyewear since 1970 – LINDA FARROW  (INT'L)

  

 

 Créateurs | Les Mirettes of Marseille

  
 

Magyarországon elsőként egy olyan niche-ritkaság szemüveg butikot hoztunk létre 2014-ben, ahol stylist és divatszemmel szerettünk volna különlegeset nyújtani és iránytűvé válni. Mindíg vonzott minket az exkluzívitás és a ritkaságok, melyek teljes mértékben elkülönülnek a többséget alkotó - "mainstream" / tömeggyártott termékektől.
A mai vásárló igényeihez már hozzátartozik az egyedileg tervezett és kézzel készített, magas minőségű, aranyozott exkluzív divatszemüveg. Közvetlenül Franciaországból,  Amerikából, az Egyesült Királyságból, Japánból, Svájcból  érkeznek hozzánk a DITA EYEWEAR, AKONI, BALMAIN, EMMANUELLE KHANH, Garrett Leight California Optical, Linda Farrow, CUTLER AND GROSS ... utánozhatatlan luxuskollekciói. Kiemelkedő, mindenkori eleganciájuk mellett ezek a kiegészítők már nem szemüvegek, inkább a mai „status quo” önkifejező eszközei, időtálló befektetései.

A folyamatos fejlődést szem előtt tartva a vásárlóink igényei, vásárlási kultúrája meghatározó számunkra, így a minél dinamikusabb alkalmazkodás érdekében kínálatunkat és brand portfóliónkat folyamatosan bővítjük.

Új üdvöskénk 2020 júniusától a BALMAIN HÁZ 16 darabos napszemüveg kollekciója, a Japánban készült páratlan esztétikájú szemüvegek  exkluzívan nálunk elérhetőek az országban. Melyet 2020 Októberében az AKONI férfi és uniszex napszemüveg kollekciója követett.  

ÚJ MÁRKA! EMMANUELLE KHANH a párizsi sikk és elegancia most páratlan színekkel, ékszerláncokkal petite retikülökkel mutatkozik be Budapest szívében.

Újdonságunk a PETER AND MAY szemüveg mely Laura Le Bihan és Xavier Matrand tervező páros kollaborációja. Megidézi Párizst, játszika színekkel és fantasztikus franciasággal fűszerezi meg mindennapjainkat a PM kereteikkel.

Amikor nem márkákat keres, csak egy csinos olasz szemüveget ami évekig hűséges társa lesz, akkor is jó helyen jár. Ár érték arányban kíváló készlettel rendelkezünk, melyet folyamatosan frissítünk, válogatunk Olaszországból. Greenvision,Anna Hickmann, Lightbird, Une piece unique...

Remélem hamarosan találkozunk! Válogasson velünk!

 

M I N Ő S É G  – K N O W  H O W Termékeink beszerzését gondos kutatómunka előzi meg, kollekcióinkat az aktuális trendek előtt járva, nemzetközi kiállításokról, kizárólag vezető gyártóktól, eredeti forrásból, kézzel válogatjuk össze.

H I T E L E S S É G – Üzletünkben teljeskörű szakmai segítséget és tréningekkel, ellenőrzött stílustanácsadást nyújtunk. Vásárlóinkat eladási kényszer nélkül, etikus kereskedelemmel segítjük. 

I N N O V ÁC I Ó – Egyedülálló luxusszemüveg kollekciónkkal, szakmai és esztétikai szaktanácsadásunkkal, dinamikus fejlődési képességeinkkel már egy év után a hazai piac meghatározó szereplőjévé váltunk.  

L I M I T Á L T  S P E C I A L I S T A - Limitált napszemüvegek: ma a tervezők úgy alkotnak meg kapszula kollekciókat, hogy ahhoz csak egy felsőkategóriás vevőréteg férhessen hozzá. Elérhetetlenségük és a drive fokozza a limitáltak különleges vonzerejét. Üzletünkben mindíg találhat aktuális limitált szemüvegeket, a gyűjtői darabokat kérje külön kollekció specialistától.